Розовият Aventador SVJ Roadster оцеля само 9 месеца на пътяПоредната катастрофа с

...
Розовият Aventador SVJ Roadster оцеля само 9 месеца на пътяПоредната катастрофа с
Коментари Харесай

Уникално Lamborghini изгоря при катастрофа

Розовият Aventador SVJ Roadster оцеля единствено 9 месеца на пътя

Поредната катастрофа с присъединяване на няколко коли стана причина за цялостното заличаване на неповторимо Lamborghini Aventador SVJ Roadster от 2021 година Заради ексцентричния си розов цвят този автомобил набра известност в обществените мрежи през последните месеци, като даже беше избран като „ най-яркото Lamborghini на света “, пише .

Инцидентът се е случил на автомагистрала в Лонг Айлънд преди няколко дни, като в него са забъркани още две коли – Lamborghini от 2017 година, както и Acura. Розовият Aventador е бил засечен, а малко по-късно се е запалил и изгорен изцяло. Шофьорът му е изваден от инцидентен минувач и с хеликоптер е закаран в болница в съществено положение.

Всичко това звучи като нормална история, при която някой е карал прекомерно бързо, с цел да показва качествата на колата си, само че казусът не е подобен. Според очевидци Aventador-ът не се е движил с превишена скорост и виновността за катастрофата не е на водача. От полицията оповестиха, че инцидентът към момента се проверява.

По-интересен в тази ситуация обаче е притежателят на изгорелия автомобил. Това е Брайън Саламон – популярна фигура в обществото на суперколите в Ню Йорк. Той си е основал имиджа на „ най-пищния и най-атрактивен притежател на Lamborghini ”, като за това оказва помощ и цвета на изгорялата машина.

 Lamborghini

Саламон също по този начин е най-известният и най-уважаван юрист по бракоразводни каузи и фамилно право в Ню Йорк. Той има цяла серия от коли на италианската марка, като доста от тях са попадали в клипове и в холивудски фотоси. Саламон интензивно взе участие в няколко благотворителни организация, като даже обиколи света, с цел да набира средства за разнообразни клаузи. До момента той е обезпечил дарения за повече от милион долара и е привлякъл внимание към разнообразни проблеми.

Изгорялото розово Lambo също взе участие в разнообразни начинания, като Саламон постоянно вози деца и техните родители както в него, по този начин и в другите си коли. Атрактивната машина обаче изкара по-малко от 9 месеца, откакто беше създадена по специфична поръчка за юриста и доставена в Ню Йорк при започване на годината.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР